// Кращі роботи
plettac FB
Плеттак > Новини > Кращі роботи

Наші кращі роботи

Запрошуємо Вас переглянути найбільш значущі проекти Плеттак. Адже будь-які слова нічого не варті якщо вони не перевірені на практиці. У Вас є можливість побачити наші будівельні риштування і підйомники на конкретних об'єктах і оцінити їхні переваги. Особливо слід зазначити, що всі розрахунки і монтажні роботи Плеттак виконує виключно власними силами.
Сподіваємося це допоможе Вам зробити правильний вибір.

Фасадні риштування

Фасадне риштування Плеттак на робочих майданчиках

Ви самі зможете переконатися, що фасадні риштування Плеттак - це саме те, що найбільш вигідно для проведення самих різних робіт на фасадах будівель. Їх конструкція спеціально розроблена для покриття великих площ будівель, забезпечуючи максимальну швидкість складання. Замовляючи риштування в Плеттак, Ви отримуєте розрахунок оптимальної схеми монтажу і розрахунок статичних навантажень конструкції. Також Ви можете замовити монтаж конструкції риштування і монтажники Плеттак виконають це замовлення швидко і якісно.
Ми завжди цінуємо вибір наших клієнтів.


Оренда та встановлення риштування в промисловому цеху - 500 м3

Встановлення та передача в оренду будівельного риштування для проведення технічних робіт під стелею виробничого цеху.
Конструкція в обсязі 500 кубічних метрів з риштування SL 70 встановлена за дві робочі зміни бригадою з трьох робітників.
ЗАМОВЛЯЙТЕ БУДІВЕЛЬНЕ РИШТУВАННЯ В ПЛЕТТАК і ВИ ТАКОЖ зможемо використовувати НАШІ ПЕРЕВАГИ!
 

Оренда та монтаж риштування на даху будівлі - 300 м2

View the embedded image gallery online at:
https://plettac.ua/uk/news/best-works#sigProId5d117fd4cf
Виконання монтажу будівельного риштування на двосхилому даху будівлі (для ремонту покрівлі) не створила проблем для наших монтажників. Чому? Тому, що в даному випадку необхідно було використовувати "похилі" підстави для риштування (дивіться на фото). І ще - наявність маніпулятора на машині з якою були доставлені риштування дозволило виконати вивантаження безпосередньо на дах будівлі.
ЗАМОВЛЯЙТЕ БУДІВЕЛЬНЕ РИШТУВАННЯ В ПЛЕТТАК і ВИ ТАКОЖ зможемо використовувати НАШІ ПЕРЕВАГИ!
 

Промислове замовлення на оренду риштування Плеттак - 3000 м3

View the embedded image gallery online at:
https://plettac.ua/uk/news/best-works#sigProId353c718420
Замовлення на оренду модульного риштування Плеттак від кампанії Нібулон, місто Миколаїв.
Точний розрахунок кількості та розрахунок навантаження дозволили забезпечити швидке постачання і монтаж риштування Плеттак на одне з найбільших підприємств України - Нібулон.
Проста та легка технологія збирання риштування дозволила виконати збирання 30000 кубічних метрів за 5 днів бригадою з 6 чоловік. Монтаж виконувався в трюмі судна компанії Нібулон, що при доволі високій температурі повітря спричиняло певні складності.
ЗАМОВЛЯЙТЕ РИШТУВАННЯ В ПЛЕТТАК і Ви ТАКОЖ ДІЗНАЄТЕСЬ ПРО НАШІ ПЕРЕВАГИ!
 

Оренда риштування Плеттак - 2500 м2

оренда фасадного риштування Плеттак
Чергове замовлення на оренду риштування ПЛЕТТАК - загальна площа риштування 2500 квадратних метрів.
Після розрахунку замовлення та укладення договору виконується доставляння риштування на об'єкт замовника. Розвантаження риштування виконується власним маніпулятором, що дозволяє заощадити кошти на використанні крану.
Технологія збирання риштування Плеттак доволі проста і зрозуміла, тому замовник може виконувати монтаж самостійно при наявності певного досвіду. При більш складних умовах монтажу замовник може скористатися послугами Плеттак.
ЗАМОВЛЯЙТЕ РИШТУВАННЯ В ПЛЕТТАК І МИ ПОЗБАВИМО ВАС ЗАЙВОГО КЛОПОТУ!

Оренда фасадного риштування Плеттак, 450 м2

View the embedded image gallery online at:
https://plettac.ua/uk/news/best-works#sigProIdd80435a73b
Передано в оренду будівельне фасадне риштування plettac SL. Фасадне риштування використовуються для ремонтних робіт на фасаді будівлі посольства Австрії.
Загальний обсяг конструкції складає 450 квадратних метрів.
Технологія складання фасадного риштування Плеттак настільки проста і логічна, що монтаж може виконуватися силами самого орендаря.
На більш складних ділянках необхідно використовувати професійні бригади монтажників які надає Плеттак.
 

Продовження монтажу риштування plettac SL, 3000 м2 (всього 4800)

оренда будівельного риштування Плеттак
Поновлення монтажу будівельного риштування plettac SL під фасадні роботи на нежилому будинку по вул. Московській. Зараз встановлено більше 3000 квадратних метрів. Надалі площа конструкції буде збільшена до 4800 м2.
На відео видно як виконується монтаж риштування з використанням електролебідки для подачі матеріалу на верхній ярус. Це дозволяє значно скоротити час монтажу і кількість робітників, а значить скоротити матеріальні витрати.

Початок монтажу фасадного риштування plettac SL, 700 м2

монтаж фасадного риштування Плеттак
Почато монтаж будівельного риштування plettac SL для проведення фасадних робіт на нежитловому будинку по вулиці Московська. На сьогодні вже змонтовано 700 квадратних метрів. В майбутньому площина конструкції буде збільшена до 4000 квадратних метрів.
На відео помітно що монтаж риштування проводиться безпосередньо "з коліс": це стало можливо завдяки простій і логічній технології монтажу будівельного риштування Плеттак.
риштування будівельне монтаж Плеттак

Оренда риштування Плеттак, 10000 м2

View the embedded image gallery online at:
https://plettac.ua/uk/news/best-works#sigProIdffbe1b7ba5
Видано в оренду будівельне риштування фасадне plettac SL. Риштування використовується для проведення фасадних робіт на будівельних майданчиках забудовника.
Загальний обсяг риштування переданого в оренду складає 10000 квадратних метрів.
Важливо! Монтаж риштування виконано силами самого орендаря. Навіть при наявності деяких труднощів при складанні конструкції, маємо запевнити, що на нескладних фасадах орендарі можуть використовувати власні сили при наявності певного досвіду у складанні риштування.
В інших випадках необхідно використовувати професійні бригади монтажників які надає Плеттак.
риштування оренда Плеттак

Фасад будівлі Готелю на бульварі Шевченко, Київ / 1530 м2

 

Монтаж фасадного будівельного риштовання для ремонту фасаду.
При монтажі необхідно було розрахувати "проходження балконів", а також "проходження карнизів" для виходу конструкції над площиною даху. Розмір конструкції склав 35 метрів заввишки та 45 метрів в ширину.

 

дивитись ще ...

 
 
риштування рамної конструкції
риштування для промисловості
пересівні вишки, тури
Підйомники щоглові
Системи огорож
Ворота всіх видів
Підвісні платформи і люльки
Оренда + Монтаж + Сервіс